Reference Terkini – Tools Untuk Digital Marketer

Content

Server maintenance

1. Ebook Percuma – Run Ads Dalam 4 Minggu

https://haziqasyraf.com/step/ebook-checkout/ | Ebook percuma ini adalah panduan komprehensif untuk pemasaran digital yang berfokus pada strategi pengiklanan Facebook. Dalam ebook ini, anda akan menemui pelbagai tip berguna, teknik terbaik, dan panduan langkah demi langkah yang akan membantu anda mengoptimalkan kempen iklan Facebook anda. Ia juga merangkumi pengenalan kepada alat kalkulator iklan Facebook yang inovatif, yang membolehkan anda merancang dan menguruskan bajet iklan dengan efisien. Dengan ebook ini, anda akan memperoleh pengetahuan yang diperlukan untuk mencapai hasil yang maksimum daripada usaha pemasaran digital anda di platform Facebook.

2. Facebook Ads Library – Spy Ads Lawan

https://www.facebook.com/ads/library | Facebook Ads Library adalah satu sumber maklumat yang penting bagi sesiapa yang ingin mengetahui lebih lanjut tentang iklan yang dijalankan di platform Facebook. Ia menyediakan paparan terperinci tentang iklan-iklan yang aktif dan iklan-iklan yang telah selesai dijalankan oleh organisasi-organisasi di seluruh dunia. Dalam library ini, anda dapat mengakses data iklan seperti teks iklan, imej atau video iklan, dan butiran target iklan.

3. ChatGPT – Penulisan Copywriting

https://chat.openai.com/auth/login | ChatGPT adalah model bahasa canggih yang dibangunkan oleh OpenAI. Ia merupakan contoh daripada generative pre-trained transformer (GPT) yang dicipta untuk menyelesaikan pelbagai tugas penggunaan bahasa semantik. “Hire” ChatGPT sebagai staf baru anda untuk menjalankan kerja-kerja berkaitan penulisan atau copywriting.

4. Canva – Design Poster & Edit Video

https://www.canva.com/ | Gunakan Canva untuk membuat poster editing atau video editing dengan cepat dan mudah. Canva adalah platform reka bentuk grafik dalam talian yang mudah digunakan. Ia membolehkan pengguna membuat reka bentuk profesional, seperti poster, kad ucapan, bunting, media sosial, dan banyak lagi, tanpa memerlukan pengetahuan teknikal yang mendalam.

Belajar Sesuatu? Kongsi Artikel Ini
Haziq Asyraf
Haziq Asyraf
Studied Engineering and Marketing, built websites for Corporates, SMEs, Institutions, NGOs and Entrepreneurs, assist in business growth through digital initiative

ADM Siri 4 - 24 June

Ebook - Ads Terciduk

RM49.00

Resources Untuk Anda

Let`s Connect!
1